Temat: Obóz z Ronaldo 2009

Zapraszam wszystkich serdecznie na obóz z naszym trenerem Fernando Boiem-mistrzem świata czarnych pasów 3-krotnym mistrzem brazyli w jiu-jitsu
termin koniec maja przełom czerwca
Fernando bedzie prowadzil w naszej akademi zajecia przez 10 dni w gi jak i równiez submission
mysle ze to naprawde duża okazja do rozwoju.zreszta wszyscy ci co byli na poprzednim obozie z fernando doskonale wiedza o czym mowie - masa nowych technik i duzo sparingow
koszt  300 zl
zaliczke w wysokosci 150 zl prosze wplacac do konca kwietnia u mnie bezposrednio.
ewentualne pytania prosze kierowac telefonicznie lub meilownie
694 914 858  lub kimono10@o2.pl      mozna tez pisac tutaj na forum
pozdrawiam serdecznie

Platynowe sambrero a sancho pancha gra na bandżo

2

Odp: Obóz z Ronaldo 2009

Hej, a jak to wyglada w ogole godzinowo?
Treningi rano czy wieczorem? Ile mniej wiecej czasu.
Przez 10 dni non stop?
:-)
(domyslam sie, ze kazdy skorzysta z technik mistrza, nie tylko kolorowe pasy, ale amatorzy takze )

Ostatnio edytowany przez sahar (2009-04-07 20:25:31)

3

wszsyscy skorzystaja
treningi bedna prowadozne codizneie od 19 do 21 30

4

Boi przylatuje 2 czerwca oboz zaczynamy 3 czerwca kto nie wplacil pieniedzy prosze o jak najszybsza wpłate

5

Siema wszystkim,tu czesio,henio:),jak kto woli.Niestety mam zlamanego palca i do polowy czerwca  treningi z glowy.We wrzesniu sie zobaczymy ponownie,chyba ze beda treningi w lipiec i sierpien.Jak zlamalem,nie pytac,mial twarda glowe.Pozdro wszystkim.

6

bilet kupiony dla mistrza
pierwszy trening 3 czerwca godz 19 u nas na zemskiej

7

Panowie 1 oraz 2 czerwca nie ma juz treningu
obóz rozpoczynamy 3 o 19
pozdro
ps.żaba mówiłem już ronaldo że gadałeś o tym jak go skończysz.był zdziwiony ale sie bardzo ucieszył że bedzie mógł z kims posparowac na 100 procent

8

Nic takiego nie mówiłem. Moje BJJ jest aktualnie na poziomie poczwarki jeśli je porównując ze stadium rozwoju motyli. Proszę o odkręcenie tego jak najszybciej.Z góry dziękuje. Pozdrawiam serdecznie.

Ostatnio edytowany przez Tajska Żaba (2009-05-31 00:43:59)

http://i37.tinypic.com/2hxvlvp.jpg

9

Niedziela 7.06 godzina 12 00 trening tylko dla zielonych ,niebieskich i purpurowych pasów
przy ul.Chełmońskiego sala politechniki wrocławskiej obecność obowiązkowa
pozdrawiam

10

Witaj. OK,nie ma sprawy, jestem obecny w niedzieli.

11

mhy acha kabelera

todo mundo fala- kabelera e muito bom atleticano!!!!!!!!!

12

Uwaga do wszystkich jak ktoś piszę nie w naszym języku ojczystym np. niemieckim,chińskim(dialekt mandaryński),rosyjskim tudzież portugalskim proszę o translację na moje PM. Spowoduje to zorientowanie się w sytuacji dotyczącej aktualnego wątku.Z góry dziękuje i pozdrawiam Was serdecznie.

Ostatnio edytowany przez Tajska Żaba (2009-06-08 02:04:43)

13

Jest jutro (tj. w czwartek) trening z Ronaldo?? Pytam bo jakieś święto jest i wiele instytucji robi sobie wolne.

14

Dobrze Zaba! Ale Nie chcesz wiedziec co on mowil po portugalsku, bo to sa niesensowe rzeczy! "atleticano" znaczy gowno po portulgalsku, takze nie przetlumacze! hehheeh

15

SOOHY napisał/a:

Jest jutro (tj. w czwartek) trening z Ronaldo?? Pytam bo jakieś święto jest i wiele instytucji robi sobie wolne.

nie ma

16

Myślałem że słowo kluczowe "atleticano" to znaczy sportowiec Kabalera, a zdanie mniej więcej rozumiem o co chodzi hihi. Dziękuje za wyjaśnienia i ślę Cumprimentos:D

17

paweł kiedy teraz bedzie trening

18

Atleticano to nie "sportowiec" Zaba.  ale dobrze!!!! Zaba, jak tam oboz z Ronaldo?

19

Jak obóz?A bardzo sympatycznie, pokulałem się nowe doświadczenie zdobyłem, Ronaldo to w porządku człowiek i dobry nauczyciel. Brakowało mi jednak imprezy z nim, mogło być zabawnie i niepowtarzalnie hi. Pozdro Kabalera z Miasta Stołecznego Wuwua

20

eu sou atlecikano .minha vida e atleciko
kabelera e bobo

21

To fajnie Zaba! To teraz ty musisz do Brazylii przyleciec! Bo ja do Polski planuje niedlugo poleciec takze impreze organizujemy! A Pawel chyba nie zdaje sobie sprawy z tego co on pisze po portugalsku bo to jakas bzdura! Pozdrawiam!

Ostatnio edytowany przez KABELERA (2009-08-18 21:16:26)