ninja napisał/a:..a ta tzw "hierarchia" nie upoważnia cię do bycia świętą krową na treningu..
rozumiem, ze ten zarzut o gadanie, to 'pilka' glownie do mnie.. coz.. jezeli masz mi cos do zarzucenia, zalatw to na treningu, face 2 face, a nie przez forum. jestem otwarty na dyskusje.
ninja napisał/a:.. dlatego co roku tracicie tylu ćwiczących zmieniają się jak rękawiczki
jestem ciekawy w jaki sposob doszedles do takich zdecydowanych wnioskow? wg. mnie, powody odejscia bywaja najrozniejsze..
i powiedz, skad niby masz takie informacje? prowadzisz statystyke czy jak?
rotacja osob jest rzecza zupelnie naturalna, niezaleznie od klubu. z tych, ktorzy pojawili sie teraz, za rok czy 2 zostanie moze z 20%, moze mniej.. przygladam sie temu od ladnych paru lat.
chyba nie dostrzegasz tez, ze aktualnie cwiczacych przybywa..
ninja napisał/a:Wyjaśniłeś mi dosadnie co to jest "hierarchia" i "dobre wychowanie" w twoim klubie.(o to mi chodziło).
jezeli nie zrozumiales, powtorze: zasady we wlasnym klubie ustala trener. to przeciez oczywiste.
sadzilem, ze to takze twoj klub, skoro wyrazasz o nim tyle ciekawych opinii?
co za polityke uprawiasz stosujac takie skroty myslowe? odnosze wrazenie, ze bardzo chcialbys mnie/pawla/klub zdyskredytowac.. a skoro mowa o dobrym wychowaniu - nie jest dobrze kalac wlasne gniazdo..
i pamietaj, jezeli tyle rzeczy ci przeszkadza (to sala, to gadanie, za chwile jeszcze cos innego zapewne znajdziesz) - prawdopodobnie z latwoscia znajdziesz inny klub, spelniajacy twoje wymagania. nie rozumiem.. po co sie meczyc i ciagle narzekac?
kazdy ma prawo do wlasnej opinii. nie kazdy ma jednak odwage wyrazic ja otwarcie, prosto w twarz..